SPONSOREN
Onze sponsoren voor het geweldige Roparun feest.
TanteLouise
Stichting tanteLouise zorgt voor hoogwaardige zorg-op-maat in West-Brabant. Bij onze stichting staan uw wensen centraal. We bieden een uitgebreid zorgpakket.
iNQ Events & Management
Welkom bij iNQ Events & Management, uw partner voor de uitvoering van uw wensen op het gebied van de totale, technische of creatieve productie van uw evenement. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in de volledige of gedeeltelijke productie van vele soorten evenementen. Ons werk speelt zich af voor, op en achter het toneel van de technische ondersteuning bij de grootste (internationale) live shows tot een volledige productie van open dagen en muziekevenementen. Ook het leveren van een enkele ledscreen, of een licht- en audioset behoort tot de mogelijkheden.
Rijschool LesGO
SW bv
SW heeft een duidelijke passie: het verbeteren van vastgoed in de breedste zin van het woord. Als landelijke organisatie in de top van de markt beschikken wij over de kennis, kunde en capaciteit om elk specialistisch en technisch hoogstaand project te realiseren. Van advies tot onderhoud.
Service Glasherstel Snepvangers
Glasschade of nieuwe ruiten? Service Glasherstel Snepvangers staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om u te helpen. Via het gratis telefoonnummer 0800 022 66 88 geeft u de schade aan ons door en wij nemen uw zorg uit handen.
P.Jansen Installatie Techniek B.V.
P. Jansen Installatietechniek, maatwerk op gebied van duurzame ontwikkeling en warmtetechniek!
Duurzame ontwikkeling is een sleutelwoord geworden in de bouwwereld en daaraan wordt op vele verschillende manieren invulling gegeven. Maar ook beveiliging, communicatie en automatisering spelen in woning en bedrijf een belangrijke rol. P. Jansen Installatietechniek.
Induco
Wat is Induco: Samenwerkingsplatform van verschillende bedrijven. Waarom Induco: Het platform biedt een totaalconcept op het gebied van energetische woningverbetering in combinatie met een visie en een plan op het vlak van meerjaren onderhoud, waarbij mutatieonderhoud en planmatig onderhoud worden gebundeld. Induco neemt de zorg voor het vastgoedbeheer uit handen.
Facilitair Bedrijf Bergen op Zoom
De Stichting Facilitair Bedrijf wil graag een centraal loket zijn voor het culturele veld op het gebied van materialen, advies, diensten, ruimte, logistiek, inventaris en belangenbehartiging. Daarnaast stelt zij zich open voor maatschappelijke instellingen. De stichting stelt producten tegen culturele tarieven ter beschikking
JeP Creatieve Realisten, Sponsor
JeP is een eigentijds Creatief Realisatie Bureau, gespecialiseerd in web-design en -ontwikkeling. Wij bedenken, ontwerpen en realiseren... Benieuwd? Bezoek onze website.
Bloemenatelier De Tulp
Bloemenatelier de Tulp is ontstaan uit de samenvoeging van Bloemenhuis de Tulp ( voorheen Bosstraat te Bergen op Zoom ) en Bloemenatelier Caroline Hopmans ( voorheen Schoolstraat te Halsteren ). Sinds juni 2005 zijn we gevestigd aan de Halsterseweg 299 te Bergen op Zoom. ( recht tegenover benzinestation Texaco ). Er is voldoende ( vrije ) parkeerruimte om onze winkel te bezoeken. Houdt u meer van gemak dan kan de bestelling altijd thuis bezorgd worden.
BHV
BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Indien een bedrijf bedrijfshulp kan verlenen, wordt letsel bij werknemers en/of bezoekers zoveel mogelijk voorkomen. Bij ieder bedrijf moet daarom kennis van bedrijfshulpverlening aanwezig zijn.
Trend Hairstylers
Hoe trend wil je ‘t hebben? Bij Trend Hairstylers staat de klant voor ons op nummer 1 en zoeken we graag met jou naar een kapsel dat jouw eigen stijl versterkt. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Met eerlijk advies en individuele aandacht, voor een zelfverzekerd gevoel. Een geslaagde kleur begint met een goed advies. Op het gebied van gekleurd haar hebben we alle kennis in huis. Bij ons kun je altijd een beroep doen op één van onze kleurspecialisten. Zij weten wat er bij haarkleuring komt kijken en welke kleuren het beste bij je passen. Zo zorgen wij ervoor dat
De Werkkamer
De Werkkamer heeft als ontwerp- en communicatiebureau een grote diversiteit aan klanten. Nuplex, Vroon, Delta energie, tanteLouise-Vivensis zijn bedrijven en instellingen waarvoor communicatie van essentieel belang is.

Wij verzorgen ontwerp en opmaak, teksten en fotografie. Wij denken mee over strategieën en begeleiden drukwerk. We doen niets liever dan samenwerken met opdrachtgevers om merken en mensen energie te geven. We voelen ons vaker de afdeling communicatie dan "het reclamebureau". En tijdens het hele proces verliezen we de kosten en de planning niet uit het oog.
Stiga Liften
De onderneming Stiga Liften BV is een snelgroeiend jong liftenbedrijf. Binnen een klein team wordt gezamenlijk gewerkt aan de dienstverlening bij onze klanten. Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, kwaliteit en deskundigheid, transparante en eerlijke dienstverlening, duurzaamheid, aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding van onze producten en betrouwbaarheid. Inmiddels is mede op basis hiervan een stevige marktpositie verworven. Onze ambitie; een tevreden klant met een bedrijfszeker eindproduct.
C. van den Boom Uitvaartverzorging
Helaas hoort afscheid nemen van geliefden er bij in het leven. Laten we er samen voor zorgen dat dit zo prettig mogelijk verloopt. Wij zijn er wanneer u ons nodig heeft, en begeleiden u daar waar nodig en gewenst. U kunt altijd bij ons terecht, ook wanneer er een uitvaartverzekering is afgesloten. U bent altijd vrij om zelf uw uitvaartondernemer te kiezen. U kunt dag en nacht telefonisch contact met ons opnemen bij een overlijden.
Gemeente Bergen op Zoom
Grandcafé Hotel De Bourgondiër
In Grand Café Hotel de Bourgondiër is het genieten van het rijke leven. De Bourgondiër vindt u op de Grote Markt in het hartje van Bergen op Zoom. Een gezellig hotel met 13 kamers.
Hotel de Draak
Hotel De Draak & Résidence Dagmara is een hotel met een uniek karakter in het centrum van Bergen op Zoom. Het oudste hotel van Nederland, een Hampshire Classic Hotel en tevens aangesloten bij Historic Hotels of Europe.
Intratuin Halsteren bv
Professioneel, warm en creatief. Ambitieus en zorgvuldig. Intratuin is een levendige organisatie, waarin praktijkervaring en specialistische kennis elkaar versterken. Een hecht verband van zelfstandige ondernemers en beroepskrachten die met elkaar hard aan de weg timmeren. Een krachtige verkoopformule.
Jalink Verhuurbedrijf
Al vanaf 1937 zijn wij actief in de verhuur van tafels, stoelen en serviesgoed. Begin jaren negentig volgde de uitbreiding met partytenten. Vanuit onze locatie in Bergen op Zoom zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgroot verhuurbedrijf, dat zich in eertse instantie richt op de regio Zuidwest-Brabant.
Cafe De Saeck
Cafe de Saeck bevindt zich aan de rand van het centrum van Bergen op Zoom op de hoek van de Korte Bosstraat en de Hoogstraat. De Saeck staat voor een gezellig samenkomen onder het genot van sfeervolle muziek en een drankje.
Cultuurbedrijf
Theater De Maagd, CKB, Markiezenhof, Gevangenpoort: we vormen samen het Cultuurbedrijf van de gemeente Bergen op Zoom. Bij ons kun je terecht voor voorstellingen, concerten, cursussen muziek / dans / theater / beeldend, exposities, historie, events en verrassende activiteiten voor jong en oud. Ook buiten onze historische locaties zijn we als Cultuurbedrijf actief, bijvoorbeeld op scholen en in de wijk. Met een vernieuwende Kunstroute maken we kunst en cultuur toegankelijk voor iedereen, zodat jij er op jouw manier van kunt genieten. Daarbij werken we graag samen met cultuurpartners, verenigingen en andere organisatie
Menno van Coehoorn Scouting
Onze groep bestaat uit jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Deze zijn onderverdeeld in speltakken per leeftijdsgroep.
Brandweer Midden- en West-Brabant
Wij werken op allerlei manieren aan uw brandveiligheid.
Politie Midden- en West-Brabant
Politie Midden & West Brabant, waakzaam en dienstbaar.
Drukkerij Print Style
PRINT STYLE heeft in 27 jaar een prima reputatie opgebouwd. Wij groeiden van een eenvoudige offsetdrukkerij succesvol uit tot een full-service drukkerij. Van ontwerp (denk aan logo, huisstijl en opmaak) tot papierkeuze, van drukwerk tot totale afwerking.
Saver nv
Saver N.V. is een regionaal en lokaal gebonden afvalinzamelbedrijf in West-Brabant. Saver zet in op kwaliteit, veiligheid, milieu en een duurzame bedrijfsvoering. Duurzaam hergebruik van afvalstromen is één van de speerpunten.
Perfect Assurantïën
Voor een gedetailleerd advies toegespitst op je persoonlijke financiële situatie kun je dagelijks bij ons terecht. Perfect bekijkt jouw totale financiële planning, waaronder hypotheken (contactpersoon Caspar de Groot 0164-239923) en verzekeringen (contactpersoon Nico Brok, 0164-256071). Ook ondernemers profiteren bij Perfect van een geïntegreerd advies zowel zakelijk en privé. Perfect alles geregeld!
Tapperij De Kroon
Het bruine café met zijn stamtafel en 3 biljarts ademt een woonkamerachtige sfeer uit. Voor een partijtje biljart, darts of een gezellig spelletje kaart kan men hier altijd terecht. Natuurlijk kunt u ook genieten van een goed getapt glas bier. De muziek laat zich omschrijven als "voor elk wat wils", u vraagt en wij draaien.
VPTZ Vrijwilligers Palliatieve Zorg W-Brabant / Tholen
Veel mensen die te horen krijgen dat er voor hen geen genezing meer mogelijk is, willen de laatste fase van hun leven bij voorkeur in de eigen omgeving doorbrengen om afscheid van het leven te kunnen nemen. Behalve dat er zich praktische problemen kunnen voordoen, is de zorg vaak zwaar voor de mensen rondom de patient. Gelukkig zijn er door de hulpverlenende instanties initiatieven genomen om de mantelzorger(s) te ontlasten. In West-Brabant en Tholen bestaat hiervoor sinds 1986 de stichting: Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg West-Brabant & Tholen
VVV Brabantse Wal
Op de grens van Brabant en Zeeland ligt de Brabantse Wal. Een gebied waar natuurschoon, monumenten en culturele evenementen met elkaar verweven zijn.
Dierenkliniek De Zoom
Dierenartsenpraktijk Zuidwesthoek is een grote groepspraktijk in het Zuidwesten van Nederland. De praktijk heeft 2 vestigingen, dierenkliniek "De zoom" in Bergen op Zoom en dierenkliniek "Hoogerheide" in Hoogerheide.
Harmonie St. Antonius Lepelstraat
Harmonie St. Antonius bestaat nu ongeveer 88 jaar en staan nog steeds sterk in onze schoenen. Onze harmonie telt ongeveer 50 leden. Wij zijn een van de weinige harmonieën met een officiële mascotte!
Vershof
Verschof aan het Zonneplein te Bergen op Zoom. Een vereniging van 3 bedrijven; Keuslager Geilings, brood- en banketbakkerij Ravels en Nelisse groente.
Club-U
DJ. Wouter Sep verzorgt vele feesten en activiteiten; gezellig en goed!
Zuid West TV/FM
ZuidWest TV, ZuidWest FM en ZuidWest Actueel vormen samen de streekomroep voor de gemeenten Bergen op Zoom en Woensdrecht.
St. Meer Mens Met Muziek
Wat het allemaal kan doen bij patiëntjes in ziekenhuizen! Ze mogen muziek maken, fluiten, trommelen en hiermee even vergeten dat ze ziek zijn. Muziek geneest niet, maar kan wel het helingsproces positief beïnvloeden. Stichting Meer Mens Met Muziek stelt zich ten doel muziek actief en passief toegankelijk te maken voor doelgroepen waar dit niet altijd (meer) vanzelfsprekend voor is. Muziek en het bewust worden van muziek, staat dan ook centraal binnen deze stichting. De Magic flute is een voorbeeld van een instrument die helemaal af te stemmen op de mogelijkheden van de cliënt. Je wordt meer mens met muziek.
De Stadskelder
Genieten in een mooie ambiance met een glas goede kwaliteit wijn is waar De Stadskelder voor staat. Een glas huiswijn heeft u al voor 3,75 tot 6,50 per glas. Regelmatig wordt het assortiment wijnen gewisseld, om u met zoveel mogelijk nieuwe wijnen kennis te laten maken. De wijnen worden uitgezocht per seizoen uit Europa maar ook de Nieuwe Wereld. Laat u informeren over de wijnen waarna u er heerlijk van kan genieten. Elke laatste zondag van de maand zullen de wijnen die open zijn voor een goedkopere prijs worden aangeboden,
t Strandhuys
Het Strandhuys is een nieuwe gezellige, moderne eetgelegenheid in Bergen op Zoom. Wij zijn vanaf 1 november 2012 geopend. Het Strandhuys is met 60 zitplaatsen zeer veelzijdig. U kunt bij ons terecht om een hapje te eten of iets te drinken en sfeervol te genieten van het prachtige uitzicht over de Binnenschelde. Maar u kunt bij ons in de cafetaria ook uw verse frites en snacks afhalen.
Café Zaal Tivoli
Café zaal Tivoli treft u aan in de Dorpsstraat in Halsteren. Voor diverse feesten of bijeenkomsten van verenigingen een mooie gelegenheid.
Bravis Ziekenhuis
De Vrienden van Bravis is een samenvoeging van: de Vrienden van Franciscus Ziekenhuis en de Vrienden van Lievensberg Ziekenhuis. Op 1 januari 2015 is de fusie tussen het Franciscus ziekenhuis Roosendaal en het Lievensberg ziekenhuis Bergen op Zoom een feit. Vanaf die datum werken beide ziekenhuizen samen verder onder de naam Bravis ziekenhuis. De afzonderlijke zorg van onze twee ziekenhuizen is samengevoegd tot één gezamenlijke dienstverlening van uitzonderlijke kwaliteit. Hiermee versterken we wat we al heel lang succesvol doen, namelijk samenwerken. Zodat we de uitdagingen van de toekomst nog beter aankunnen. Want door nóg betere samenwerking tussen zorgverleners binnen en buiten het ziekenhuis, en vooral ook met de patiënt zelf, kunnen we nog betere resultaten behalen, in het belang van de patiënt.
Copy Copy
Lunchroom De Colweghe
Lunchroom De Colweghe Lunches en high-tea Lunchroom De Colweghe verzorgt lunches en een high-tea. Wij serveren daarnaast koffie en thee met zelfgemaakte appeltaart. Alles wat wij klaarmaken, komt uit eigen huis. Sfeervol en artistiek De lunchroom is sfeervol en artistiek ingericht. Cliënten zijn elke dag druk in de weer om bezoekers goed te bedienen en te verzorgen. Onze lunchroom is populair bij het bedrijfsleven, fietsers en wandelaars. Iedereen is welkom bij de lunchroom.
Lia van Poppelen
De zaak waar u alles vindt op het gebied van modefournituren, naaimachines, hobbymaterialen, handwerken en nog veel meer... De naam
Sporthal Boulevard
Zwembad De Schelp
Zwembad de Schelp is gelegen aan de Boulevard van Bergen op Zoom. Zwembad de Schelp is ontworpen met een zogenaamd 4-baden concept. Onder het schelpachtige dak bevindt zich een wedstrijdbad van 25 x 15 meter, voorzien van een 1 en een 3 meter plank, een instructiebad van 10 x 15 meter en een recreatiebad met peuterbad van in totaal 325 m2.
Looporkest De Leutige Krabben
De Leutige Krabben kan het beste omschreven worden als: Een groep vrienden en vriendinnen die het gehele jaar door plezier hebben in muziek maken.
Dweilorkest De Zeekrale 1953
Dweilorkest de Zeekrale is opgericht in 1953 door leden van kolping zonen en heette eerst ook kolping 2 later kwamen er meerdere muzikanten bij uit andere muziekvereningen en werd het dweilorkest de Zeekrale. een leuke club waar leut en muziek bovenaan staat. van jong tot oud , 20-80 jaar en altijd gezellig.
Bloemenshop Igor
Kas entertainment
Fireplace
Brug van Verbondenheid  2014-05-01
Mooi eerbetoon 'Burg van verbondeheid' opgebouwd in samenwerking met scouting Delmo en scouting Markiezaatsgroep over het fietspad kruising Halsterseweg met Pomonolaan. De lopers en fietsers gaan hier onderdoor.…
SPONSOREN
Wij danken al onze sponsoren! Ook sponsor worden? Neem contact met ons op voor meer informatie!
Stichting Roparun Bergen op Zoom
Pastoor Jutenlaan 54
4624 GT Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 24 30 22
Mobiel: 06 42 53 19 20
E-mailadres: info@roparunbergenopzoom.nl
Meer over Roparun
Social Media
Stichting Roparun Bergen op Zoom Twitter Twitter
Stichting Roparun Bergen op Zoom Facebook Facebook

Ontwerp & ontwikkeling: JeP webdesign